PEREMPUAN YG MENGHINA RASULLULLAH...APA MOTIFNYA!!!



      Mas tak tau kenapa tiba-tiba hati ni terdetik untuk wat post tajuk ni..hati ni terasa terpanggil-panggil untuk post isu ini...kerana ingin mencari kepastian..dan jawapan KENAPA???? MENGAPA??? sesetengah individu sanggup berbuat demikian....
Adakah hatinya sudah tiada cahaya??? atau kah insan ini pernah berbuat salah pada perempuan ini 
sehingga tega dia mengeluarkan kata-kata sedemikian rupa...
menitis air mata mas membaca...cukup hina rasullullah dan ALLAH S.W.T
pada mata dan hati perempuan ni...
ini bukan rekaan or mas nak wat fitnah..mas betol2 pergi page perempuan ni..
dan ini ayat yg buat mas sedih sgt..fitnah yg x terhingga kejamnya
pic di bawah ni sempat mas print screen





semalam ade MYCARD tp x sempat nk print screen

Banyak persoalan bermain di minda ketika ini...kenapa kah perempuan ni wat cm ni?
Ape motif die sebenarnya?
tak mungkin FB die kene hack sbb ciap boleh bebalas komen lg...
ape yg jahatnya islam pada pandangan perempuan ni...
sume ni hanya ALLAH S.W.T yg tau...
tiada siapa pulak yg ingit melaporkan pada pihak berkuasa ttg page ni..
atau pon mungkin ada suma mas je yg x tau..
This to much...tahun ni banyak betol manusia2 menghina islam..
ramai betol yg memijak-mijak maruah org islam..
KENAPA!!!!!KENAPA!!! KENAPA!!!!

# APA PENDAPAT KORG TTG PEREMPUAN NI...DAN APAKAH TINDAKAN KORG KETIKA DAN SAAT INI...??? #

5 comments:

hananhadila said...

smoga Allah membuka pintu hatinya untuk bertaubat .

♥♥ Mas ♥♥ said...

amin...

cikeyrah said...

ya Allah gerammnye .. .

Mimie said...

Semoga ALLAH bukakkan pintu hatinya dan tunjukkan dia jln yg benar..Hati die dh terpesong

♥♥ Mas ♥♥ said...

@cikkeyrah... geram kan...mas rse ramai org da g jejak die tu...sedangkan india pon kne x kn die leh terlepas

@Mimie... mudah-mudahan ALLAH memberi hdayah wat die

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.