Nightmare!!!!

 Alkisah nya bermula di cini...
time lunch jam 12.30..perot den ni berghazal la pulak...memang plan nak ke MYDIN USJ 1untuk mencari novel 'sehangat asmara' dalam mydin tu..sambil cuci-cuci mata....
Dan penat cuci mata, porot pon teramat la lapo...jenjalan la plak kat food court mydin..sume x menepati citarasa pada time tu..nak x nak g la tapau kt restorant padang kota a.k.a mamak...
ok ni menu dia :-
Nasik kosong 1/2 + kuah kari + ayam goreng + tolor dadar = RM 9.00 

 taaaaaadaaaaaa.........
 
 so ni la mimpi ngeri mas...tp nak wat cm mne...da order tak kan nak cancel lak kan?
nak tak nak kene la redha...ahahahhah
mmg skang ni sume nyew mahal...ada satu ari tu lagi besh
mas beli ikan masak tumis seekor tu pon kecik nak tahu berapa juta???
RM3.00 bayang kan lah..
alamat tak lama lagi kne masak sendiri la..untuk mengelakkan kepokaian...
hhihihihii

DUNIA...DUNIA...!!!!

2 comments:

Erisa Levine said...

perghhh...terbaek r nasi...baik pekena kfc terus..haha...

jom join segmen tambah follower sni :
http://erisalevine.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

Mimi Azirah said...

mahal jugak ye

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.