Ranking Blog Dhia-Manja (^_^)

Halooooooo!!!!!!!!!!!!! Selamat petang wat sume bloger-bloger tercinta/tersayang/ ter ape lagi???
Hari ni rasa bosan pulak nak buat kerja, maklum la semalam buzy sangat kan..dengan sejuk lagi, mengantuk lagi, macam-macam la rasa sekarang ni....nak kata kat luar hujan tak pulak....teeeerrriiikkkkk jew.
Dalam keadaan bosan separa sedar ni, dok carik idea nak wat entri apo...so fikir punya fikir, terdetik lak hati ni nak tahu kedudukan blog ni di ranking ni berapa... ni sume Yumida la ni ajo...hihihhi jangan marah haaaaaaaa
Kalau korang nak tahu gak ni link nyew Alexa
 
Jauh lagi perjalanan blog ni

 Haaaa....cam mana terkezut tak??? banyak gilewww digits...hahahahha....jadi la dari tak langsung nombor yew tak??? nampak tak jaaauuuhhhhh perjalanan blog ni...jauh kan????MyEm0.Com tak pe la usaha tangga kejayaan....MyEm0.Com chaiiyoooo!!!! MyEm0.Com hahaha tak boleh bla icon...
Semoga kita sama-sama berjaya dalam kehidupan dunia dan akhirat In Shaa Allah..

Pink Note : Blog tak pemes ceng gini lew...huhuhuhu

3 comments:

minah jiwang said...

Banyak nyew nombor... sikit-sikit lama-lama jadi la bukit...

Perahu Manja said...

x pe yunk..pandang numbor tu sebagai pembakar semangat wokey... just pandang hanya sekadar nombor tanpa makna..

Norhasniza Khalid said...

takpe, usaha kuat sikit.. hihi...

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.