Akhirnya!!!!


Ya allah! syukur alhamdulillah siap juga assignment Prinsip Ekonomi ni.... bagus kan ahad ni deadline, baru Nur kelam kabut nak siapkan 
Adik-adik yang masih menuntut jangan tiru aksi ini ok... tak elok sebenarnya, tapi orang kata left handed ni suka buat kerja last minute betul ke? fakta atau mitos. Walau bagaimana pun elakkan buat kerja last minute ok adik-adik. Begini lah jadinya bila kerja pun nak, belajar pun nak.... sejujurnya memang tak menang tangan. Memang tak ada life la orang kata, tapi itu orang la yang kata, Nur ade je life, jumpa kawan, haaa sabtu ni nak panjat Broga Hill ok... ahad tu ada presentation 2 lagi tau.... 
apa-apa pun, usaha itu tetap menjadi tangga untuk menuju kejayaan kan...kan...kan
NCP: titon time selamat malam sahabat alam maya sekalian, sweet dream ok, jangan lupa doa tidur dan 4 perkara yang Rasulullah minta amalkan. Assalamualaikum 

2 comments:

Fatimah Maqsurah said...

tahniah berjaya! hehehhe

Aishah Qairina said...

seronoknya gi broga hill ! :D apa-apa pun all the best kak ;)

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.