♥♥ Sakit Kepala + M_ _ _ _ = ?? ♥♥

Pinjam gambar ya ^_^
Ya allah entah berapa post asyik tersimpan je dalam draft .. entah bila lah nak post gamaknya..
oleh kerana sakit kepala teramat sangat yang berterusan amat menjengkelkan diri ini... satu benda pun tak boleh nak focus. Sakitnya kepala 
Dengan keadaan cuaca yang amat terik lagi lah bertambah-tambah sakit kepala ni... nasib lah office ni ada ekon dan kipas meja.. kalau tidak mau menjelma bintik-bintik merah. haaaiisshhhhhh..... tolong la pergi wahai sakit kepala ooiiii!!!!!  

Notakukukucing : TBC.........

3 comments:

Hamka said...

Get well soon...

Abam Kie said...

kena pergi ke klinik n dapatkan rawatan segera. Kdg2 sakit yg sikit2 ni boleh membawa mudarat.

Nieyl said...

klu sakit kepala tu..
mmg satu kerja pun x leh nak buat...

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.