MOH LEW KE PERPUSTAKAAN

Eh! tetiba pula ada gambar Tompok kat sini... cibok je dia nak promote diri kikiki
harini Cik Nur cuti, nak menghabiskan masa di perpustakaan UM, mana tak nya esok dan ahad dah exam mana lah sempat nak menelaah, nak hafal berbagai Bab dalam masa beberapa jam... jadi Cik Nur cuti je, harap bos tak marah... kebetulan lady boss ada Court case, Big boss mungkin tak masuk office kerana minggu depan seminggu dia cuti, so lega lah sikit kalau cuti pun, boleh la menghafal dengan tenangnya... harap otak berjalan dengan lancar hari ni, harap juga management tak call Cik Nur untuk cari boss, kalau tidak mau tak mau kena juga balik office...
Apa-apa pun Cik Nur mohon doa kalian supaya Cik Nur daapat buat yang terbaik dalam exam esok daan lusa....
sempat lagi tu berblog dalam nak menelaah tuh... kikiki
Alaaaa, nak ambil mood orang kata...
Chaiyokkkkk!!!!!!!!!!

3 comments:

anzra rizal said...

good luck cik nur harap dapat jawab exam dengan baik dan tenang ya :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck tau..

comel meow..

Lea Azleeya said...

Gut luck ye cik nur.. buat yg terbaik tau.. Moga cemerlang dalam exam..

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.