Mak Cik terlalu gembira dapat karoake



Mas nak share dengan blogger semua satu video ni...tajuk seperti kat atas memang x sesuai dengan keadaan mak cik ni berkaraoke...teruk sangat bg pandangan mata mas la...
mas x sure la sama ada video ni di rakan di malaysia or di indo..
mas yang tengok pon bukan tergelak tapi rasa cam malu nak tengok...
agaknya la mak cik ni gian sangat kot nak karok... ciap bergeleng pale bagai...
Ya Allah... Mak Cik....Mak Cik.... ..

9 comments:

Anis Nisa said...

Ya Allah...kenape smpai camni makcik..gian sangat nak nyanyi ke...-,-

♥♥ Mas ♥♥ said...

tu la...mas rse mmg terlampau gian la

hananhadila said...

haha , spotim habess :D

♥♥ Mas ♥♥ said...

Hanan....
da cm kne rasuk da...hihihih

shazila mohd gazali said...

kat sini ke indon tu??? ada ke maksik cmni... mcm x tau malu jek... malunyer.....

♥♥Mas♥♥ said...

Mas pon x pasti kt cini ke kt indon...
Kan memalukan....hehehe

Winnie Mastura said...

makcik tu release tension kut time muda tak sempat nak karoeke , haha

Mimi Fadeli said...

xbleh tgk tp dpt bygkan mcm mane..hahaha

♥♥ Mas ♥♥ said...

@Winnie
agaknyew pale penuh dgn masalah umahtangga kot..tu yg hayun pale tu

@mimi
klu la kite tgk real2...mesti terbayang2..adehhhhh

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.