Kesiannyew Anak Kucing Ni http://www.emocutez.com

Gambar hiasan

Tadi time lunch mas makan di 1 food court ni...biasa la makan dengan abe la..hihihihi
bila tangah syookkkk layan tempe goreng, terdengar sayuuuuppppp...sayupppppp suara..
bukan suara hantu ok!! tapi suara anak kucing yang masih kecik..kat belakang toilet..mas ape lagi pergi la terjah anak kucing tersebut....kecikkkkk!!! sangat...comot lagi, rasa dalam 1 bulan kot.. mas cuba cari mana adik beradik anak kucing ni.tp tak jumpa..mak dia pon tak jumpa gak...
mas pegang belai-belai, berborak kejap ( cam orang tak betol kan???) then letak la balik anak kucing tu..dia ikot...sampa anak kucing tu masuk longkang...mas ambil ,dia masuk lagi...last skali letak anak kucing tu atas rumput..dia kejar...sesiapa yang lalu dia akan ikot..sayuuuuuu je hati...http://www.emocutez.com ade sekumpulan akak ni ambil anak kucing tu dari longkang sebab dia terjatuh.. menonong jew anak kucing tu kejap...kt depan anak kucing tu longkang besar dan dalam, tanpa hiraukan orang sekeliling yang memandang mas kejar, ye la dari tengok anak kucing tu masuk ke dalam longkang...
dari citu hati terdetik nak ambil anak kucing ni.. tanya abe die tak bagi amek, tp bila pikirkan keadaan anak kucing tu, mas nekad untuk bawak balik..walaupon hati ni sebenarnya risau, takut mak marah, ye la kat umah mas dah ada 10 ekor kucing kalau tambah yang satu ni da sebelas ekor, sooooo takutttt sangat..
ok berbalik pada cerita tadi, da ada dalam kereta abe singgah 7-e untuk beli makanan anak kucing tu.. sekali gus tanya ada kotak kosong tak untuk letak anak kucing, so da ada makanan kucing dan kotak, ape lagi bagi kucing tu duduk dalam kotak tu la,bagi anak kucing tu makan, memang lapar sangat..kesian sangat..http://www.emocutez.com mas tumpang letak di guard house sampai habis kerja, apa pendapat korang...relakan diri kena marah atau terus mencari orang untuk bela anak kucing atau letak balik kt tempat asal..tapi untuk letak balik kat tempat asal memang mas tak akan buat..susahhhhhhhhnyewwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
So mas nak tanya ada tak sesiapa nak bela anak kucing ni???? http://www.emocutez.commesti dia kucing yang baik. tapi anak kucing ni betina la. kebanyakkan orang tak suka kucing betina.Kalau ada sesiapa yang nak bela bagi tau mas ok, mas tinggal area kinrara puchong.nanti kalau ada kesempatan mas upload pic anak kucing tu, tadi tak sempat sebab kelam kabot sikit.

6 comments:

Adilah Asari said...

alahai..mas memang suka anak kucing yer..mulia hati mas :)

♥♥ Mas ♥♥ said...

@adilah : pecinta tucin...x sampai hati sgt..x tau la hati ni jadi cm sakit klu biarkan anak kucing tu tadi..mesti teringat2 sampai x leh tido..ye la spe nak bg makan die, sbb die lapar sangat2

MarnieyZ said...

pecinta kucing yeee? saya pun suka kucing tp tg begitu2 je. hehehe

♥♥ Mas ♥♥ said...

@marnieyz : tak sanggup la nk tgglkan anak kucing tu..mesti die kelaparan..ni x tau cm mne nk bg minum sbb die menyusu lg..

Shakirah Rosli said...

siannye dia. sebatang kara mesti comel ^^

♥♥ Mas ♥♥ said...

@shakirah Rosli : semalaman jaga dia kan ternyata anak kucing ni mmg baik..pas mkn ( walaupun blom reti makan) trus dia dok diam2 kt selimut...
comel..

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.