Senarai-Senarai Pemenang Dhia-Manja GA

Firstly, nak mintak maaf sangaat-sangat sebab mas bg tau 1/4 nak umum kan sebab seminggu mas demam,
hope u all dapat maaf kan ye...
 
so ni senarai-senarai tuan blog yang bertuah... sowi lagi sekali..nak masok kt ramdom box pon tak dapek..
so mas listkan link blog ye...
 P/S : tolong bg detail nama, alamat untuk di pos, dan no tel kt fan page FB fan pages Dhia-Manja

tahniah pada yang bertuah, untuk yang tak menang jgn sedih... cuba lagi di GA or Segmen yg akan datang ye...jutaan terima kasih pada anda semua kerana sudi memeriahkan GA ni..


5 comments:

Aina Areen said...

tak menang tapi tahniah kepada pemenang :D

Tuan Blog said...

@aina : jgn bersedih ye.. terpk nak wat 1 segmen pasni..join ye.. sume leh menang..hihihi

MarnieyZ said...

congrats kpd pemenang.

NoR said...

alhamdulillah... No 42 dtg lapor diri.. hehehe..
nanti sye bagi detail ye kt fb
tq

Huraiyah said...

Syukur alhamdulillah.. Cik huraiyah No. 37 datang lapor diri jugak.. detail saya dah bagi kt fb

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.