Menyusun 10 Jari Memohon Maaf

Kepada Pemenang GA Dhia-Manja, mas nak mintak maaf sangat-sangat kerana mas tak berkesempatannak pos hadia-hadiah pemenang...
Mas bukan mereka alasan tetapi mas betol-betol tak berkesempatan, kerana adik bongsu mas sedang kritikal di wad ICU kerana kedua-dua buah pinggang adik bongsu mas tertibe shut down.. kata doktor kemungkinan over load...so masa mas banyak abis kat citu.. mas harap korang tak salah faham dan bukan niat mas nak memungkiri janji...tidak sama sekali..Mas mintak maaf sangat-sangat
bila adik mas dah dipindah ke wad biasa, mas akan pos semua hadiah-hadiah pemenang...

2 comments:

Syafiq Muhammad said...

ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #369
LINK TAGGING :
http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
link G.A :
http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

Deqla Manjew said...

hye.. singgah sini bls kunjungan.. sy dah lama follow blog ni.. hihi.. jemput la ke blog utama sy.. =)

http://norumara.blogspot.com

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.