CONTEST I LOVE MY BLOG BY RAMZIAH

Sebenarnya contest ni dah i batal kan...huhuhu tapi tetap gak nak join... tak menang pon tak kesah... sebab nak join, saya rasa contest ni unik sangat kerana kene snap pic dengan banner " i love my blog" mungkin blogger lain rasa cam susah jew nak wat banner bagai kan??? tapi, pada pendapat saya bukan nak nak banner betol-betol kalau kita tulis kat kertas pon boleh jadi gak...hahaha so punya lah semangat nak join habis mr gugle di geledahnyew.... untuk ieya, nur saja-saja jew ni tau, tak mo amek siyed k... sebab dah niat nak join..lagi pon bab-bab menggunakan daya kreativiti ni memang menarik minat, walaupon haaakaaaak ni tak de la kreatif pon...huhuhuuuh

sowi tite tak tomei!
Tolong abaikan fail-fail yang kat belakang tu.... sebab sayang kan blog sanggup wat gini...huhuhuhu... mungkin saya orang pertama yang join... ^_^.
I ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ My Blog

8 comments:

shuhada fadzir said...

mcm bez je...nnti ekonomi mmbaik..nk wat cntest cmni... hihiii...

♥♥ Nur ♥♥ said...

@shuhada : jemput la join... nnt leh tuan blog contest ni open blk contest die...
saling support...

Niesa said...

rajin betul nur..haha..harap2 tuan blog tu open contest balik la kan? :)

Leeza Dayasari said...

FOLLOWER 495

Hanih Borhan said...

Hey! Saya follower yg ke 500! (wink wink) ;p

Muhammad Khairuddin Lim said...

salam...saya telah add anda sebagai follower.. ada masa singgah ye.

Deqla Manjew said...

comel la banner.. gigihnya nur buat...

♥♥ Nur ♥♥ said...

@kak Deqla... hahah tau tak pew... nak wat kenangan... bukan selalu sudi wat mende2 cam gini

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.