SEGMEN SIMSEM BLOGGER By RishaMelon

 http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/segmen-simsem-blogger.html

 Comei lak segmen adik tomei sorang ni.... syarat-syaratnye pon tak dew lah susah sangat... ye la segmen tite x de sape nak join pon...jadi join la segmen ni bagi merapatkan hubungan sesama manusia.

Sebab-sebab nak Join :-
                                         1) Nak carik Kawan SimSem hihihih
                                         2) Saya suka sepan kuning tu & bende pink tu munasabah tak?
                                         3) Saya teramatttt lah FRIENDLY angkat bakol

                                   
** Boleh kew terima sebab-sebab ni.... Jom Join ^_^

4 comments:

Risha Melon said...

thnks support . syarat tak cukup :) tak pe nanti Risha tengok dekat FB awk ye :) salam kenal .

Risha Melon said...

hee thnks join.salam kenal.ni update terbaru.Risha ade letak page ni dekat menu tab Risha.kalau nak tambah/ubah ape ape bagitahu je ok.link2 korang bagi tu Risha pasti follow.hope boleh jadi geng korang^^
http://rishamelongadis.blogspot.com/p/simsem-blogger.html

Nur Amalina Maisarah said...

Salam kenal :D from segmen yg same..Sy Mai ^.^ dah follow sini..#394

QasehnyaRania said...

selamat bersegmen

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.