WW : Alahai Korea

Ohayoooo... pe kejadahnye ohayoo tu??? ohayooo tu camat pagi... ( tak sure betol ke ejaan tu,sebab pakai main hentam jew) selamat tahun baru sume.. ^_^
ni haaa saje jew nak bg tau tite dapat ole-ole dari Korea...ado member opis pergi bercuti kat koren.
patut la rase pelik tadi type tajok ole-ole dari jepun, last skali korea lak...ermmm masih bermimpi la saya ni... meh tolong cubit pipi ni..bagi sedor sikit.
Sebanarnya Korea adalah salah satu negara yang wajib melancong dalam senarai negara untuk melancong.
Beruntung sangat sapa yang dah pergi kan??? Kecantikan negara Korea ni memang tidak dapat dinafikan.. teringin nak wat pose cam dalam cite-cite korea yang saya tengok...

1) Nami Island : Kalau pergi tempat ni mesti ingat Winter Sonata kan??? Encemnyewwwww!!!! tp bukan winter sonata jew tau cam cite Tree Of Heaven, mugkin banyak lagi ( yg belom tengok lagi). Masa mula-mula dengar nama ni, ingtkan kat jepon sebab ade anime One Piece ade crew nama Nami..hihi


Cer bayangkan naik basikal dgn kekanda..huuu romantik nyeww



 2) Jeju Island : Jeju ni jangan cakap lah kan...memang famous amos la... antara drama yang pernah tengok...Full House, Jewel In The Palace ( besh ooo), Which Star Are U came From ( besh gak), lagi apo ek???? banyak la
Cantikkan???
3) Yang ni tak tau apo namo tompek : Cerita yang dok rakam kat cini mesti la cite fav i...Stairway To Heaven... Pernah tengok???
besh kan??? besh kan??? harap akan dapat jejak kaki di sana satu hari nanti...tolong doakan k yayang sume
Daaaaaaa!

7 comments:

Aefa Aerisya said...

jom same2 simpan duit g korea :) aefa nak g jugak..

Sally Samsaiman said...

Yeay! Nami Island mmg best...cantik...even sally belom jejak lg :(

Tuan Tanah said...

@Aefa Aerisya : jom3...kite nak simpan sbln berapa???

@sally : Jom kite start menabung...leh g same2... kalau dpt g sne hope tak de lah kne heart attack.. ye r buatnyew sepanjang jalan jumpa mat2 korea encem tak ke meroyan...hahahahah

marniey zul said...

nami island.. tak pegi sna jgk.. wuhuuuu

Tuan Tanah said...

@marniey : da pernah g korea kew??? syookkkk nyewwww.... tp member cakap kat jeju payah nak dapat makanan halal betol kew?

Deqla Manjew said...

korea mmg cantik2 tmptnya..tp kat sana agak busuk baunya dik.. haha.. mmber akak penah ke sana.. mmg busuk sikit la org2 sana.. sbb dorg x suka mandi.. maybe sbb cuaca sejuk.. huhu..

Tuan Tanah said...

kak Deqla : lorrr yew kew???? alaaa cam mno ni..kne pk 2x klu nak g ni...idong ni da la sensitip dgn bau kureng enak...

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.