SEMBANG PETANG : KELAS OSHA

Ya Allah, lamanya tak menaip, bercerita bagai, buka blog tadi tengok follower pun daah berkurang sedihnya. Tak apa lah mungkin salah Cik Nur sebab tak konsisten kan? orang pun lari la kan? tapi apakan daya bila dah sampai SEM terakhir ni, faham-faham je lah.. kesibukkan dalam menyediakan Kertas Kajian memang amat kekurangan masa, bila ada kesempatan, Cik Nur akan blogwalking blog anda semua, jika tiada jejak Cik Nur dalam kotak komen dan chat anda Cik Nur minta maaf ya.

Ok, stay POSITIVE Cik Nur, jangan sedih sedih ya dak? sekarang ni Cik Nur tengah menaip sambil Pensyarah berceloteh di depan. Pensyarah kesayangan semua rakan-rakan dalam kelas Mr. Calton seorang yang sangat suka bercerita. Sebelum ini beliau mengajar dalam Organizational Behavior dan sekarang beliau mengajar kami dalam Occupational Safety & Health untuk subjek yang terakhir sebelum tamatnya perjalanan pembelajaran di UM, sangat sporting pensyarah ni, selalu stay positive, selalu tersenyum, umur pensyarah ni sudah sama umur dengan atok Cik Nur. Sementara masih bersisa lagi lima minggu boleh lah Cik Nur timba pelbagai ilmu dengan beliau kan.. nak pula bab Safety & Health kan...kan..kan..
Ok kelas dah tamat... jumpa korang lagi..
Assalamualaikum


alamak gelap la pula... kikiki

1 comments:

luqman zakaria said...

Biasalah tuh followers datang dan pergi..hehe..Kalau busy nak wat mcm mana kan..dahulu kan yang penting!

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.