Mentos : Peraduan Cintai Malaysia


 
Selamat Pagi... hari ini saya nak bagi tau kat korang yang sekarang ini MENTOS sedang mengadakan peraduan Cintai Malaysia, hadiah grand oo...rugi kalau tak join. Tahun depan adalah tahun Melawat Malaysia kan?? or cuti-cuti malaysia... saya dah join, mana la tau rezeki kita kan, dapat melancong free...hihihi ye la nak pergi sendiri memang idok la. Untuk maklumat lanjut korang boleh klik link ni Mentos Malaysia.

Cara Penyertaan

1. Hantarkan penyertaan anda beserta dengan jawapan pada soalan dibawah dengan betul
    Mentos® di jual lebih daripada _____ Negara seluruh Dunia

    A) 100      B) 2
    MENTOS < jarak > kod pada pembalut mentos < jarak >jawapan pada soalan diatas < jarak > 12 digit
    no.IC < jarak > Nama Penuh

    Contoh:
    MENTOS YY6FH63G A 841115155777 Abdul Rahman Bin Rosli

2. Step 2:
    Hantar pada nombor 36322

haaaaaaaa senang kan??? makan dan menang...korang boleh hantar peraduan ini sebanyak mana yang korang suka.
Photo: Don’t throw away your Mentos wrapper! 

Find out what’s hidden in the wrapper and join the CINTAI MALAYSIA contest now! RM130,000 worth of prizes are up for grabs!
 Photo: Terms & Conditions...bahasa apa nie..
 Photo: Psst... do you have a Mentos in your pocket ? 
Join the CINTAI MALAYSIA contest now! Check the inner wrapper of your Mentos roll for the code -RM130,000 worth of prizes up for grabs!
Contest Link: http://bit.ly/Cintai-Malaysia-l



2 comments:

Yana Halim said...

wqahhh...boleh join ni. hehe

Normi Nieza said...

blh join nie..hihik

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.