♥♥ ALHAMDULILLAH, PEMBEDAHAN BERJAYA ♥♥

Pada jam 2:30 tadi pesakit ditolak masuk ke bilik pembedahan untuk mengeluarkan segala isi dalam perut pesakit, pesakit mengadu sakit perut yang teramat sangat, jadi tanpa berlengah pesakit dengan segera dibedah. proses pembedahan ikuti proses-proses pembedahan, Cik Nur lampirkan bagi pembelajaran anda semua, cara-cara nak membedah pesakit yang mengalami sakit sama seperti pesakit ini....
Pencubaan memgunakan tangan kanan
Akhirnya akur, dah left handed, guna je lah
  
  
 
Gotchaaaa!!!!! suspen tak..suspen tak 
Cik Nur bedah cempedak je, al maklum lah staff JAKS tingkat 3 ni memang begini, mulut tu sentiasa nak mengunyah je, nak tengok masa tak mengunyah time Puasa je... hahaah
Cik Nur suuuukaaaaaa sangat Cempedak, Nangka, tapi Nangka Cik Nur dah tak boleh nak makan dah... sempuuuuut
Masa hujan-hujan macam ni sedapkan makan panas-panas...
Jemput makan... Cempedak goreng ada, Terung goreng ada....

8 comments:

Murni Alysa said...

Banyoknyer isi..puas ht

Normi Nieza said...

alahai..cempedak..sdapnya..:)

AinAthirah Anuar said...

Ahahhaha nasib ad agambo. kita dah igt belah manusia tadi. Sedap ni makan panas2. hujan pulak fehhh

Noor Maizan said...

Wah sedapnya makan petang2, gmbr 2 last tu apa ye?

MisDiarios said...

sedapnya cempedak gorenggg

♥♥ Cik Nur ♥♥ said...

@mai...
Gambar last sekali tu terung goreng dik...

Unni Anje said...

INGT BEDAH APA LA TD.. TERUS LAPAR TGK:(

Nieyl said...

cempedak nie mmg fav tapi x boleh makan sebab nanti satu badan sakit sbb angin..

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.