Cleaning On Progress


Selamat pagi sume pada rakan-rakan blogger yang disayangi..ayat amek hati
ape ke hal la aku tetibe nak wat pembersihan bagai kan??
Cam ni ceritanya, pagi tadi tengok list blog yang aku follow punya la banyak, then aku amek keputusan untuk UNFOLLOW blog .MyEm0.Com

Korang jangan risau, aku tak akan unfollow blog korang... aku akan check satu persatu blog..ye la ade blog yang da tak wujud tol tak??? so itu la ciri-ciri blog yang aku akan unfollow...blog yang da tak aktif account blognyew..
Tujuan untuk senang nak BW blogger-blogger tercinta... MyEm0.Comso dengan buat cam ni senang la nak BW ye tak??
Dashboard pon tak de la nampak semak sangat...yang mana yang da tinggalkan jejak kat cbox..jangan risau nanti aku follow korang sume ok...

p/s : ........................................

7 comments:

Norhasniza Khalid said...

mama aktif dear..

Aya Zuki said...

bagi laluan kat blog yg aktif..ye dak ? :)

Aya Zuki said...

nak tanya mcm mana nak unfollow blog yg da x aktif bertahun2 lamanya? -_-''

Nurullai Abdullah said...

as salam nur...terima kasih sebab sudi singgah blog saya.

Nur Kamsinah said...

sentiasa aktif.. juz masa limit nak blogwalking :) n update blog

Eimma Esmail said...

jum2 singgah blog kita ;)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

tq nur BW kat blog zumal, now zumal balas kunjungan kat sini ;)

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.