♥♥ ANIMASI YANG TELAH MEMENANGI 102 AWARDS ♥♥

video
Untuk pengetahuan anda animasi pendek ini telah memenangi 102 awards tau.. jadi mesti banyak mesej yang tersurat dan tersirat yang telah disampaikan oleh pemilik animasi ini.
dah tengok animasi diatas???
kalau dah tengok izikan Cik Nur bertanyakan 2 soalan berdasarkan animasi pendek tersebut.... 
Soalan-soalannya adalah:
1) Apakah yang anda dapat lihat dari animasi diatas?
2) Apa pendapat dan pandangan anda mengenai animasi diatas?
haaaa... macam soalan peperiksaan tak???
Pada mereka yang memberikan pendapat dan pandangan yang menarik dan kreatif, ada hadiah menanti mereka, ni bukan GA tau, Cik Nur cuma nak kita bertukar-tukar pendapat dan pandangan, sebab setiap orang mempunyai pendapat dan pandangan yang berbeza-beza, disamping itu anda juga dapat membantu Cik Nur dalam membuat Research Paper nanti...
tiada syarat, tak perlu nak buat post (tapi kalau nak tolong war-war kan boleh juga ^_^)
cuba tinggalkan pendapat anda di ruang komen ja...
dan hadiahnya adalah.....
tapi isi dalamnya misteri ya...
Cik Nur mencari 3 orang yang bagi pendapat dan pandangan yang paaaling menarik ^_^
Notakukukucing : Cik Nur akan umumkan pengomen yang bertuah pada 3 December 2016.

0 comments:

 

All Right Reserved To Dhia-Manja.